BIJ WINTERSTALLING LETTEN WIJ SPECIAAL OP :

VEILIGHEID

De winterstalling bestaat uit diverse afzonderlijke hallen en een buitenterrein. In de centrale hal is een werkplaats gevestigd met kantine, wc ruimte en kluisjes. Het terrein en de hallen zijn 6 dagen per week open voor ligplaatshouders. ‘s nachts wordt de hal afgesloten en wordt de gehele loods stroomloos gezet. Op diverse plaatsen zijn brandhaspels en brandblussers aanwezig.

SCHOON EN OPGERUIMD

In de winterstalling zelf mogen alleen en in overleg lichte onderhouds- werkzaamheden worden uitgevoerd, die geen overlast of gevaarlijke situaties opleveren voor andere schepen. Dus vernissen, in de wax zetten en het onderwaterschip schuren en schilderen kan wel. Lassen, slijpen, branden en intensief schuren daarentegen niet! Voor zowel binnen als buiten is het huishoudelijk regelement van toepassing.

JUISTE OPSTELLING

De boten worden opgesteld op bokken en jukken voor de winterstalling. Wij proberen op een zo efficiente manier de hallen in te delen zodat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Daarbij proberen wij rekening te houden met specifieke wensen van klanten.

Boten tot circa 7 meter kunnen uitstekend in de special ontworpen stelling boven elkaar overwinteren. In een verwarmde loods. Zo bespaart u kosten. Grotere jachten tot 20 meter kunnen ook in een verwarmde hal gestald worden. Wij hebben tevens een afgesloten buitenstalling en onverwarmde loodsen.

Zelf klussen is mogelijk, u kunt per dag een privé werkhal huren. Geef dit ook aan bij de winterstalling.

 

VENTILATIE/VERWARMING

Tijdens de winterperiode branden de kachels in de verwarmde loodsen en wordt er door middel van grote ventilatoren geventileerd. Op deze wijze ontstaat er een constante luchtstroming door de gehele loods waardoor het vorstvrij blijft en condensvorming voorkomen wordt.